Tel: 0518-401096

Een licht geschilderd interieur met zwarte en rode kleuraccenten

Over de woning

Het huis is in 2012/13  gerenoveerd en is geschikt voor 4 volwassenen. Op de bovenverdieping geeft de vide toegang tot een ruime 2 persoons slaapkamer. Beneden bevindt zich een kleine 2 persoonsslaapkamer met een onderschuif bed (twee eenpersoonsbedden). Op de vide is een zithoekje met uitzicht over het land. Hier kan ook een extra slaapplaats voor een kind tot 12 jaar worden gemaakt. Er is een uitklapbare zitting, die als matras kan dienen.. Verder is er nog een campingbedje voor een kind tot ongeveer 4 jaar en een kinderstoel om beneden aan de tafel bij te schuiven.

Bij de open keuken staat een eethoek. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi oven-magnetron, een koelkast met vriesvakje, een vier pits gasfornuis, een waterkoker, tosti-ijzer, broodrooster en een koffiezetapparaat. In de CV-ruimte staat een strijkijzer en een kleine strijkplank.

De woning is centraal verwarmd en er kan in koude periodes gebruik gemaakt worden van de open haard. Er is een breedbeeld kleuren tv, een radio en een dvd-speler. U zult zich vast thuis voelen in de lichte kamers met zwarte en rode kleuraccenten.

Via de schuifpui komt U in de tuin met een ruim terras. De tuin is omsloten met een hek van ongeveer 85 cm hoog. In de houten schuur staan het tuinmeubilair en 3 fietsen (waarvan één met een kinderzitje), waar U desgewenst gebruik van kunt maken. In de buurt kunt U nog fietsen bij huren al of niet met een kinderzitje of fietskar. De tuin ligt op het zuid-zuidwesten. Met warm weer geven de bomen de nodige schaduw. Tevens is er een parasol aanwezig.

Naast de woning kunt U de auto parkeren op de plaats met het huisnummer. De plaatsen zonder nummers kunnen worden gebruikt door gastbezoekers.

IMG_0054 2